You, the petitioner
Collage petitie

Behoud van het agrarisch weidelandschap tussen Aerdenhout en Vogelenzang

5,418 signatures

Petitie voor het behoud van het eeuwenoude weidelandschap, inclusief de agrarische bedrijven die daarvan van oudsher deel uitmaken, op de strandvlakte in de binnenduinrand tussen Aerdenhout en Vogelenzang.

Petition

We

degenen die dit landschap en het gebruik ervan willen behouden zoals het is

 

observe

  • dat door de plannen van de Provincie Noord-Holland, die zonder inspraak van belanghebbenden dreigen te worden doorgedrukt, het eeuwenoude karakteristieke weidelandschap met de van oudsher onlosmakelijk daaraan verbonden agrarische activiteiten zal ophouden te bestaan.

  • Dat het landschap daardoor niet meer zal worden onderhouden en dat paarden, koeien en schapen daaruit zullen verdwijnen, evenals de flora en fauna die hierin nu zijn gevestigd

 

and request

het provinciebestuur om niet toe te geven aan de waan van de dag en de herinrichtingsplannen zodanig aan te (laten) passen dat dit unieke landschap, met alles dat daarbij hoort, niet alleen voor de huidige, maar ook voor toekomstige generaties behouden blijft.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Provincie Noord-Holland 
Petition desk:
Closing date:
2021-11-28 
Lead petitioner:
M.B.D. Elkerbout 
Organisation:
Gezamenlijke particuliere grondeigenaren Polder Vogelenzang 

History

Signatures